Conference League

Βαθμό στην έδρα της Μπέτις η Κοπεγχάγη του Χατζηδιάκου - Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Πάφος κόντρα στη Χάιντενχαϊμ

Με τον Παντελή Χατζηδιάκο να αγωνίζεται βασικός, η Κοπεγχάγη έφυγε αλώβητη από την έδρα της Ρεάλ Μπέτις (1-1), τη στιγμή που η Πάφος ήταν καλύτερη, αλλά έχασε από τη Χάιντενχαϊμ 1-0.

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αγωνία μέχρι το τέλος είχε το δεύτερο… πιάτο της 2ης αγωνιστικής του Conference League, με τον αγώνα της Ρεάλ Μπέτις κόντρα στην Κοπεγχάγη του δικού μας Παντελή Χατζηδιάκου να ξεχωρίζει.

Η ομάδα του Έλληνα αμυντικού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε ένα εκπληκτικό τέρμα του Εζαλζουλί στο 8', κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντίκα στο 77'.

Την ίδια στιγμή, η Πάφος πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι στη γερμανική Χάιντενχαϊμ, ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Μάινκα στο 25', μη μετουσιώνοντας σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.



H αντίπαλος του Παναθηναϊκού, TNS, πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Αστάνα 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 40' ο Χόλντεν, με τον Μακμάνους να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 78', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.



Ακόμα δύο αντίπαλοι των «πρασίνων», η Ελσίνκι και η Ντινάμο Μινσκ, αγωνίζονταν, αυτήν τη φορά μεταξύ τους. Νικητές οι Φινλανδοί με σκορ 1-0, με τον Μίλερ στο 46' να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στο 82' ο Πλαντζ έχασε πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 90'+7' με τον Κάλινιν, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται έπειτα από εξέταση του VAR.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ολίμπια, στην οποία είναι βοηθός προπονητής ο Γιάννης Κοντοές, κόντρα στην Λασκ Λιντς με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπλάνκο στο 14' και ο Λούκας στο 80'.



Η Μπάτσκα Τόπολα έχασε 3-0 στην έδρα της από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Καπούστκα άνοιξε το σκορ στο 11', με τον Λουκίνιας να διπλασιάζει τέρματα για την ομάδα του στο 47'. Ο Τσόντινα στο 62' έγραψε το τελικό 3-0 για τους Πολωνούς.

Τέλος, η Λουγκάνο πέρασε από την έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ (0-1), με τον Στέφεν να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 38'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Βίκινγκουρ-Σερκλ Μπριζ 3-1
ΑΠΟΕΛ-Μπόρατς 0-1
Τσέλιε-Μπασακσεχίρ 5-1
Τζουργκάρντεν-Γκιμαράες 1-2
Γάνδη-Μόλντε 2-1
Χαρτς-Ομόνοια 2-0
Γιαγκελόνια-Πετροκούμπ 2-0
Λαρν-Σάμροκ Ρόβερς 1-4
Παναθηναϊκός-Τσέλσι 1-4
Ράπίντ Βιέννης-Νόα 1-0
Σεν Γκάλεν-Φιορεντίνα 2-4
Μπέτις-Κοπεγχάγη 1-1
Ελσίνσκι-Ντιναμό Μινσκ 1-0
Μλάντα Μπόλεσλαβ-Λουγκάνο 0-1
Πάφος-Χάιντενχαϊμ 0-1
Ολίμπια-ΛΑΣΚ 2-0
TNS-Αστάνα 2-0
Μπάτσκα Τόπολα-Λέγκια 0-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x